Welcome, visitor! [ Login

adana escort

Kocamdan gizli anal yapıyorum

Adana Arkadaş Escort, Adana Ateşli Escort, Adana Escort, Adana Evli Escort, Adana Olgun Escort, iri göğüsler 23 Ocak 2015

Selamlar benim adım Gülsen. 28 yaşında türbanlı, balık etli ve kocasından gizli kaçamaklar yapan, heyecanı ve sert olan her şeyi seven bir bayanım. Lütfen gerçekliğimi sorgulayacaklar asla bana yazmasınlar. Ben artık bu tarz ithamlarla uğraşamıyorum. Gizli Adana escort bayan her yerde bulunuyor, ben ilk değilim. Bu yüzden sahte olduğumu düşünüyorsanız yazımı terk edin. Kimseye bir şeyler ispatlamak zorunda değilim. Daha önce de başka adlarla buraya hikayemi bırakmıştım ve aradığım ilişkileri bulmuştum. Şimdi de aynı şeyi umut ediyorum.

Dolgun bacaklara ve bakımlı ayaklara sahibim. Fanteziler çok hoşuma gidiyor özellikle gizli kapaklı şeyler beni benden alıyor. Neden diye soracak olursanız buna verecek net bir cevabım yok ancak eminim sizlerin de bu tarz şeyler hoşuna gidiyordur. Başlıkta anal yaptığımı söyledim. Ancak anal yaparken bazı şartlarım var.

Öncelikle anal yapacağım erkeğe güvenmeliyim. Hem temizlik hem de aletin işlevi açısında gerekli güveni verirseniz sizlerle anal deneyebilirim. Bunun dışında sert erkekler çok hoşuma gidiyor. Her türlü pozisyona ve fanteziye açığım.

Lütfen bana sadece 24 yaş üzeri erkekler yazsın. Daha ufaklarıyla ilgilenmiyorum.

Ve ayrıca, ben gizli ve evli bir bayanım. İlişki yürüteceğim kişi ya da kişiler bu gizliliğe saygı duymalı. Ancak her şeyde rik olduğu gibi bu olayda da riskler var ve kendinize güveniyorsanız gelin.

Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.

  

3548 total views, 1 today

  

36 Responses to “Kocamdan gizli anal yapıyorum”

  1. Selam seninle her türlü fanteziye açığım sexte sınırım yoktur 053

  2. tanışmak isterseniz cep no bekliyorum ne olur arayın yaşım 32 bende evliyim belirteyim

  3. Heyecanını paylaşabilirim…

  4. Selam. iyi geceler. nasılsınız? Sizi tanımak isterim.eğer eğer sizde isterseniz cevabınızı bekliyorum. tşkler

  5. Abdullah on 24 Ocak 2015 @ 03:15

    Askeri personelim sizinle görüşmek istiyorum gizlilik benım için önemli iyi geceler

  6. slm sizinle tanışmak isterim cnm mümkünse güven ve gizlilik önemlidir.

  7. Merhabalar. Yazınızı okudukça isteğim daha da arttı. Geri dönüş yaparsanız sevinirim. Bekliyorum..

  8. Selmlar. Gülsen hnm nasılasınız harika ve özel bı bayanınız ismim Emre y. 35 pozitif sempatik atletik bı erkeğim sizinle tanışmayı gizlilik icerisinde heyecanli anlar yasamayi cok isterim bana emilden ulaşırsanız cok sevinirim.k.iyi bakın

  9. Ara görüselim

  10. Tatlim ben adana seyhanden sedat istersen gorusuruz

  11. Slm bnde evliyim bu kcamaga hazirim tam senin istedigin gbi hatta fazlasi kocaman kalin 22cm sni tahmin edip ucaracak alet burda

  12. merhaba ben atilla tam itedigin gibi bir erkegişm ve fantazilerinde cok hıoşuma gitti mutlaka tanişmalişyiz

  13. Merhaba Gülsen hanım arzu ederseniz görüşebiliriz cevabınızı bekliyorum

  14. Slm tatlim bende adanaliyim esrefpasadan bende evliyim gizlilik icinde kacamak yapalimmi yalamak emmek istermisin sikimi? Bana ulas bekliyorum her türlü fantaziye acigimm

  15. Gulsen bende gizlikik icerisinde seninle gorusmek isterim yasim 29 adanadeyim temiz durust ve yakisikliyim istersen bana ulasabilirsin [email protected] saygikarimla seni deliye donduruum vazgecemezsin benden

  16. Bu gizli bulusmaya hazirim arayim birlikte olalim bana uyumlu ve heyecanli bir bulusma olur hep evli bie bayanla birliktwlik olsun istemisimdir aramanizi bekliyorum ben 33 yasindayim arayin lutfen.

  17. kağan koç on 28 Ocak 2015 @ 03:47

    slm. canım, yazını okuduğumda çok tahrik oldum, hijyene ve gizliliğe önem veriyorsan 1 kereye mahsus görüşmek isterim senle, beni tanıyınca anal yapmak isteyeceğinden de şüphem yok, öpüyorum.

  18. Ben adana dan volkan dikkatini çeker cvp yazarsan seninle çok işimiz var demektir

  19. Slm canim yas 40 seni bekliyorum

  20. Selam görüşebilirmiyiz.

  21. merhabalar nasılsnızsizinle reel görüşmek isterim her konuda güveneceğiniz bir arkadaş düşünürseniz görüşmek isterim sizinle malinizi bekliyorum

    saygılar
    metin

  22. Slm ben bornavadan muratSizinle tanımak görmek beraber olmak isterim

  23. Merhaba yaşım 25 görüşmek istiyorum

  24. Sekste ve yasantinda sana istediklerini verebilirim. 36 yasinda ve kariyer sahibiyim.

  25. merhaba bende gizlilge onem verırım vede sınırsız sex severım inanki pişman olmuyacaksın adanadeyim 53 mutlaka ara

  26. muharrem on 2 Mart 2015 @ 21:53

    yaşım 27 adanadeyim görüşelim lütfen

  27. Telefoñunuzu mesaj atarsaniz gorusuruz

  28. Selam iyi geceler tanışmak isterseniz mesaj atın konuşalım

  29. adanaden can on 6 Nisan 2015 @ 17:57

    selam uulaş bana tam aradıglın biriyim

  30. Merhaba Gülşen hanim ben adanaden fahrettin bekarim diğer adıyla dulum isterseniz size biraz kendimden bahsedeyim yaş 41 boy178 kilo 90 yapılı kısa kır saçlı her turlu fantazilere açık olan birisiyim gizlilik saygı temizlik en olmazsa benim olmazlarimdir gerçekten ben arkadaslik güzel bir beraberlik iliski isterseniz uzun bir ilişkiye de açığım siz nasıl isterseniz tabi sizinle tanışmak isterim. Sizde isterseniz tabi tsk

  31. 29 yaşındayım ve oldukça bakimli bembeyaz hazırım ya sen ? antalyalıyım seyahat engeli yok 1,73 boy 68 kg hayatim ara beni ask ertelemeye gelmez

  32. Merhaba kalin bacakli bayanlara karsi yuksek derecede haz aliyorum

  33. adanadeyim yaş 35 her şey aramızda yaşanır gizliyim

  34. HALA DÜŞÜNÜRSEN ELBİSELERİNİ ÇIKARMADAN SADECE ALTINDAKİ HERŞEYİ ÇIKARDIKTAN SONRA ÜSTÜNDE NE DİYORSUNUZ PARDÖSÜYLE KALMIŞ BİR ŞEKİLDE VB. FANTAZİLERE VARSAN İLETİŞİME GEÇ BENİMLE

  35. BENDE EVLİYİM VE MUTSUZ OLDUĞUM YERLER VAR BİRAZ ÖZEL OLACAK AMA FAZLA CANINI ACITACAK KADAR DEĞİL NORMAL ÖLÇÜLERDE DİR.
    SENİN YAZDIĞIN GÜVEN VE TEMİZLİK MESELESİNİN AÇILIMI BU SANIRSAM.
    GÖRÜŞMEK ÜZERE

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

  • Fiyatı 30 TL olan eskort; Neslihan

    by on 2 Ocak 2015 - 406 Comments

    Merhabalar ben yeni Adana ucuz escort bayanlarından Neslihan. Başlığı yanlış okumadınız ve gerçekten iki seans ücretim 30 TL’dir ve bundan hiç bir şekilde utanmıyorum. Bugüne kadar ucuz escortlara hep farklı gözle bakıldı ancak benim gibi fiziği düzgün ve esmer bir lolita ile birlikte olan olmamıştır. Buna eminim çünkü ucuz esc bayanların hepsi sadece 3-4 dakikalık […]

  • Türbanlı ve gizli escort bayan Gülşah

    by on 18 Aralık 2014 - 165 Comments

    Selamlar ben Adana’in en gizli ve en seksi türbanlısı GÜLŞAH. Nasılsınız? Beni sorarsanız aslında çok korkuyorum mesleğim ailemden birinin kulağına gidecek diye. Ben escortluğa 22 yaşında başladım ve 4 senedir devam ediyorum. Beni merak ediyorsanız, hafif dolgun yani balık etli, kendini bilen bir bayanım. Hani şu dışarıda gördüğünüz ve fiziğine hayran kalıp ‘at gibi hatun […]

  • 20 lira seans ücreti alan olgun Çiğdem

    by on 12 Ocak 2015 - 235 Comments

    Ben Çiğden hepinizi selamlamak istiyorum. Başlığı yanlış okuduğunuzu düşünmeyin lütfen. Ben bu işi zevk için yapan ancak yıpranmış, yaşlı bir bayanım. 42 yaşında balık etli ve olgun bir bayan olarak erkek bulmamın ne kadar zor olduğunu anlatmak dahi istemiyorum. Sizlerden resimlerimi paylaşarak bana gelmenizi beklemekteyim. Umarım aradığım ilişkileri yakalarım. Çünkü yalnız ve ilgisiz olmak ne […]

  • Adana Gecelik Escortlar Numaraları

    by on 21 Eylül 2014 - 0 Comments

    Adana’in en güzel semtlerinden birinde çalışıyor olmak beni mutlu ediyor. Erkekler ile sürekli olarak iletişim halindeyim ve bu sahip olduğum özgüveni daha üst seviyelere taşıyor diyebilirim. Kendine güvenen ve kendine bakan özle bir kadın odluğumu düşünüyorum ve yıllardır da bu işi yapıyorum. Alsancak escort aramalarında karşınıza çıkıyorum ve adana ucuz escort gibi aramalar ile de yine […]

  • Geceliği 200 TL olan ucuz eskort kız; Zeynep

    by on 6 Ocak 2015 - 171 Comments

    Selamlar ben Adana’in yeni, çıtır ve ucuz eskort kızı Zeynep. Sizlere adana’dan yazıyorum ancak bu sizi yanıltmasın, her yere gelebilirim. Ben bu işi çoğunlukla zevk için yapıyorum ve bu yüzden fiyatı ucuz tutuyorum. Benimle parklarda, arabadınızda, otellerde, pansiyonlarda ve kendi evinizde görüşebilirsiniz. Her ortama ve her fanteziye uyum sağlayabilecek 22 yaşında bir bayan olarak sizlere […]